keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Mascaraa laidalle! -Ladies night.

KoPu Tiistaikisa 3.6.2008
Rata F myötäpäivään
Tuuli 7-5 m/s NE, ilma + 17°C, vesi +13 °C
Purjeet: Genoa 1 med, Spinnu S2
Miehistö: Hepo, Juho, Matti, Enni, Anne & Lotta
Sijoitus: 19/43

Näyttää tämä purjehdusurheiluharrastus vetävän paremmin naisia puoleensa ilmojen lämmetessä. Alunperin meidän rumien miesten piti saada nauttia peräti neljän naisen sulosta, mutta Tuula varustamon puolelta perui viime hetkellä tulonsa. Annen kanssahan meillä onkin (tosin vain suullinen) sopimus, jonka mukaan Nauti n' Nolla omistetaan ”tasajakona” kimpassa. Anne purjehtii kesäisin, huolehtii skumpan tarjonnasta ja yleisestä viihdyttämisestä. Hepo hoitaa venettä talvisin, huonolla ilmalla ja aina kun joku osa vaatii hoitoa tai on muuten vain rahallista panostusta vailla...

Keulagasti Matti ja enkelit Lotta, Enni ja Anne.
Totutusta poiketen ajoi kippari itse tämän kisan ja mukavaltahan tuo maistui. Lotta hoiti sitkeästi isoa koko kisan, vaikka Nauti n' Nollan ison skuutti on näin puuskaisella tuulella aika raskas käsitellä vahvemmallekin miehelle (meiltä puuttuu moniin sisarveneisiin plokeilla tehty kevyempi hienosäätö). Lähtö onnistui taas hyvin Alfan vierestä styyralla, jiippi ja spinnu ylös.
 
Melkin luona tuli paha takaisku, kun tuulen puolen skuutti pääsi luistamaan vinssillä ja puomin nojatessa etustaagiin jouduimme laskemaan monta kaapelin mittaa turhaan alas, ennen kuin se saatiin naisvoimin vinssattua takaisin paikalleen. Rysäkarin luona kiertomerkille sisarvene Alexia kerkesi juuri ennen meitä toisen sisaren, Phoenixin ollessa aivan kannassa.

Onnistuimme taas kryssillä jättämään molemmat, maalissa olimme reilun minuutin sisään,järjestyksessä  me, Alexia ja Phoenix. Kokonaissijoitus 19/43 ei ollut hyvä, mutta täysin tyydyttävä. Kivaa oli toki taas ja ”maisemat” totuttua paremmat! Viikonloppuna maisemat vaihtuvat taas karuksi, kun äijäporukka lähtee Suursaarta valloittamaan!

Ei kommentteja: