keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Kaikki valmiina kautta (ja Vappua) varten.

Lyhyitä parin tunnin mittaisia ilta/fillistely purjehduksia on huhtikuussa ollut jo useampia. Eilen tiistaina harjoiteltiin jo kisat mielessä. Ohjelmassa oli startin ajoittamista, kryssiä ja spinnujiippejä. Vähän on talven jäljiltä vielä hakusessa, mutta mielummiin "haetaan" nyt ennen kisoja, kuin vasta itse kisoissa ;-)

Ilmat ovat olleet suosiollisia ja merivesikin on lämmennyt 3:sta 7:ään asteeseen. Kylmä ei ole kertaankaan ollut, ei edes naisistolla. Muita veneitä on näkynyt aika nihkeästi, tuntuu todella hassulta, niin upeita kelejä ja fiiliksiä meillä on ollut. Olen aina laittanut veneeni veteen ensimmäisessä vesillelaskussa ja nostanut viimeisessä, enkä kertaakaan katunut! Kauden ääripäiden purjehdukset ovat olleet aina niitä mieleenpainuvimpia.

Volvo Suursaari Raceen on ilmottautunut nyt neljä X-332:ta (Nauti n' Nolla, Alexia, X2 ja Xilia), pois jää My Way Ahvenanmaalta ja Dat vor Et Turusta tuskin tulee sekään. Joskus olisi hauska saada kaikki samalle viivalle. Saarenmaaltakin löytyisi yksi X-332 ja Ruotsista sitten jo enenmänkin...

Nauti n' Nolla löytyy taas vappupäivänä kaivarista, mahdollismman läheltä mutterikioskia, jos vaan sekaan mahtuu. Tänä vuonna emme ilmeisesti poikkeuksellisesti saa nauttia rakkaan kilpakumppanimme Merimyyräxin seurasta, taitaa olla valmistelut pahasti kesken...?

Muut tutut ja vähän tuntemattomammatkin ovat taas tervetulleita skoolaaman vapulle (ei niin mielellään kannelle tai sitloodalle...). Ja joo, veskiä voi käyttää sen minkä septitankki sietää.
Kelluvan Bajaman rooli on varustamolle valitettavan tuttu.

Vapun jälkeen Nauti n' Nolla huilaa viikon verran varustamon siirtyessä huolehtimaan Kreikan kimppaveneen (s/y Aino, Jeanneau Sun Odyssey 39i, vm. 2007) vesillelaskusta ja kevätkunnostuksesta. Mukana on kisamiehistön järvipurjehtijaosasto. Ensimmäinen KoPu:n tiistis jää siis väliin, mutta yritämme tuoda vähän lämmintä auringonpaistetta mukanamme tullessamme sitten seuraaviin tiistiksiin, joilla kisakausi sitten alkaakin.

Hauskaa Vappua ja mukavaa kevättä kaikille!

Hepo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys MeriMyyräx:n messistä!
Kyllä käytiin Kaivopuiston rannassa ja bongattiin myös teidät Vappuna. Maakraput eivät tohtineet edes morottaa kun istuitte sitlootassanne niin ylväästi.Ja mitä me oltasiin kerrottu, vene pohjois espoon takametsissa kuusten katvessa. Siellä me Vappuna kuten monena sunnuntaina ollaan istuttu ja haaveiltu merelle pääsystä.Nyt valmistuminen häämöttää
ja vesille ehkä toukukuussa.Hyviä tuulia teille ja koko pourkalle.
T.messipoika