maanantai 5. syyskuuta 2011

Kiitos ja anteeksi

Helsinki-Tallinna Racen iltapippaloissa tuli moni juttelemaan ja kiittelemään tästä blogin pitämisestä. Ja samaan hengenvetoon valittivat, kun en ole päivittänyt tätä vähään aikaan.


Kesälomareissulla piti kyllä päivittää raportti Hangon Regatasta, mutta parhaimmillaan (pahimmillaan) tuli rykäistyä (lomapurjehdusta!) 417 mailia viidessä päivässä kaikkine "rantautumisrituaaleineen" niin into kaivaa läppäri jostain kassin pohjalta pariksi tunniksi oli aika vähissä. Hienossa X-Yacht Cup Hangossa ja Baltic Offshore Weekillä pitivät kisa-aikataulut ja gastiliiton menojalka huolen siitä, ettei ylimääräistä aikaa jäänyt kirjoittamiselle.


Noin viiden viikon veneilystä runnottu kipparin ruho osoitti suuria vaikeuksia sopeutua elämään kuivalla maalla (ja kurkulla). Muutaman viikon mittainen niveltulhedusputki piti äijän paria tiististä lukuunottamatta punkan pohjalla. Tähän vielä päälle yrittäjäelämän ihanuutta ja mausteena lähipiirin hautajaisia.


Näiden blogien kirjoittamiseen kuvien käsittelyineen tuntuu usein menevän enemmän aikaa kuin itse purjehdusurheilutapahtumiin. Toisaalta, näin nuo purjehdukset elävät pitempään ja säilyvät paremmin muistoissa. Siksi tätä blogia aloin alunperin pitämäänkin. Jotta voisin myös jakaa muistoni, lähinnä omien gastieni mutta myös kilpakumppaneitteni kanssa.


Iso kiitos kaikille teille, jotka laiturilla tulevat juttelemaan ja blogiani kehumaan. Ja nöyrä anteeksipyyntö, että olen "julkaisuaikatauluista" nyt lipsunut. Kaikista em. kisoista minulla on kuitenkin nippu kuvia kuvapankissa ja jonkinlaiset muistiinpanot veneen lokikirjassa. Tulen ne vielä sieltä aikanaan siirtämään tänne blogiinkin…


Hepo

2 kommenttia:

Tero / Phoenix kirjoitti...

Joka kisan jälkeen tulee käytyä täällä kurkkaamassa olisiko tarinoita tullut lisää - jatka ihmeessä kirjoittamista!

jr kirjoitti...

Samat sanat, loistavaa tarinointia!